Autentificare Nunta@MD

Logare

Ati uitat parola?

Logare

Retine

Inregistrare

Vreau sa primesc oferte si reduceri

Inregistrare utilizator

Vreau sa public anunturi si sa-mi plasez produsele

Inregistrare companie

Despre noi

www.nunta.md – Site-ul tău de nuntă!

 

Misiune

Noi suntem alături de Dumneavoastă începînd cu anul 2003! Pentru noi, fiecare detaliu contează! Noi ştim cum să contribuim la succesul celor mai importante evenimente din viaţa Dvs. şi ştim cum să-i facem pe apropiaţi să-şi facă o impresie perfectă şi să vă să fie alături în cele mai însemnate momente din viaţă!

Prezentarea firmei


Site-ul www.nunta.md este alegerea cea mai perfectă! Aici găsiţi tot de ce aveţi nevoie pentru a organiza o nuntă de vis. Pentru a găsi cât mai rapid un produs căutat de Dumneavoastră pe site-ul nostru, am grupat anunţurile şi ofertele companiilor în mai multe rubrici, pe care le completăm şi le înnoim în permanenţă.

Cu un trafic în continuă creştere, datorită noilor servicii oferite,  www.nunta.md este un punct de reper, vizitat de generaţia tînără, curioasă şi interesată de tot ceea ce priveşte organizarea nunţilor.

Nunta.md este cel mai popular la capitolul nunţi. Popularitatea vizitării acestui proiect se confirmă prin date statistice deschise http://www.seethestats.com  care ne arată că este solicitat în mediu de 16 mii de clienţi cu un indice de afişări de peste 110 mii pe lună. Cu fiecare zi această cifră creşte, iar interesul către acest proiect se intensifică considerabil.

Nunta.md se promovează activ pe reţele de socializare www.facebook.com/nunta.md cu peste  19800 de Like-uri şi www.odnoklassniki.ru/www.nunta.md cu 5000 participanţi.

La data de 1 octombrie 2009 am deschis un nou oficiu Nunta.md ce se află chiar în centrul oraşului unde se întâlnesc cele mai multe şi mai inedite invitaţii de nuntă şi botez, prezente la moment pe piaţa din Republica Moldova. Colecţia noastră se bazează pe ideea de personalizare, pe elemente naturale, culoare şi modele de excepţie.

Menţionăm că în 2009 oficiul nostru a fost vizitat de 2500 de perechi, în 2010 de 3400 de perechi, în 2011 de 4100 de perechi, 2012 de 4900, 2013 de 5300 şi în 2014 de 5100. Interesul sporit al vizitatorilor ne stimulează să vă prezentăm în permanenţă cele mai noi tendinţe în domeniu!

Scopul site-ului  www.nunta.md este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cît mai uşor şi rapid informaţiile necesare şi  de a promova cît mai bine firmele înscrise pe Portalul nostru.

Descriere

De 8 ani participăm la expoziţia „Celebration” în calitate de PARTENER - INTERNET. În 2011 am fost PARTENERI GENERALI ai „Paradei mireselor”. Aici am oferit cele mai valoroase premii câştigătoarelor concursului, dar şi celorlalţi participanţi. În fiecare an participăm la expoziţia organizată la Hramul Oraşului Chişinău. Acest lucru ne întăreşte poziţia pe piaţa serviciilor de nuntă, astfel mărind numărul clienţilor interesaţi de serviciile noastre.

Informatii despre invitaţii de nuntă, botez şi alte accesorii le aflaţi la următoarele contacte:

Tel: (022)922-888

       

Informaţii despre publicitate pe site:

Tel: 079240600

e-mail: publicitate@nunta.md

skype: nunta.publicitate2

Fax: (022) 240-600