Nunta.md/Blog - 5 idei de reutilizare a cutiilor Ferrero Rocher

5 idei de reutilizare a cutiilor Ferrero Rocher

blog-grid1
Nunta.md - 29/01/2020

După ce ai savurat cu cei dragi toate pralinele Ferrero Rocher, reutilizează ambalajul. 

Iată 5 idei inedite: 

1. Cutie cu lumini

Iată o utilizare impresionantă a ambalajului Ferrero Rocher cu 24 de specialități. Măsoară și conectează patru cartoane în așa fel încât capacul să se potrivească peste ele. Așază cutia deasupra unei lămpi mici de birou. Aprinde lampa pentru a lumina un colț din camera ta, cu o prismă de lumini de diamant.

 

 

2. Recipient pentru capsulele de cafea

După ce ai îndepărtat sau ai consumat specialitățile Ferrero Rocher din cutie, scoate ambalajul din interior și așază capsulele de espresso în oricare ordine sau formă dorești. Voilà! Ai obținut o cutie în care să ții capsulele de cafea.

3. Suport de creioane

Păstrează-ți creioanele sau pixurile în ordine și într-un singur loc într-un ambalaj Ferrero Rocher de 24 de bucăți.

 

 

4. Grădina Zen

Păstrează o atmosferă zen acasă sau la birou cu ajutorul acestei idei unice de utilizare a unui ambalaj Ferrero Rocher de 24 de bucăți. După ce ai terminat toate specialitățile Ferrero Rocher, scoate ambalajul din interior și umple partea de jos a cutiei cu nisip foarte fin. Adaugă obiecte zen de mici dimensiuni, precum lumânări sau pietricele fine, pentru a-ți decora noua oază de liniște.

 

 

5. Cutie pentru pliculețele de ceai

După ce ai savurat cu cei dragi toate pralinele, poți pune pliculețele de ceai preferate într-o cutie Ferrero Rocher de 16 bucăți.

Mai multe informaţii  vezi Aici.