Nunta.md/Blog - Cele mai importante momente în pregătirea unei nunţi

Cele mai importante momente în pregătirea unei nunţi

blog-grid1
Nunta.md - 29/11/2019

1.      Nu ar trebui să vă fie teamă de un timp nefavorabil, mai ales dacă nunta e cu ploaie atunci, după spusele buneilor veţi avea noroc. Aveţi grijă doar să aveţi o umbrelă. Nici un fotograf nu confirmă faptul că pozele nu vor fi reuşite. Cel mai important pentru şedinţa foto de nuntă este dragostea şi zimbetul dumneavoastră. Atunci pozele vor deveni o artă pentru o amintire îndelungată.

 

Groom kisses bride's tender standing under umbrella in the rain Free Photo

 

2.      Aveţi grijă ca rochia de nuntă să se aşeze exact pe siluetă. Multe mirese înainte de nuntă, cu un mini stres se despart cu câteva kilograme. Ai grijă să-ţi probezi rochia cu ceva săptămâni înainte de nuntă, acum este foarte uşor să-ţi scurtezi rochia, să-ţi o modelezi după gust şi dorinţe.

 

100+ Wedding Dress Trends to Inspire Your 2019, #WeddingDress

 

3.      În timpul nunţii o mare parte de atenţie o are mireasa. Respectiv coafura şi machiajul este un lucru esenţial, şi dacă vorbim de perioada de vară unde cununia, sesiunea foto şi serbarea este în aceiaşi zi. Nici într-un caz nu reduce cheltuiele pentru coafura şi machiajul. Poţi opta pentru un stil natural, dar chiar şi un rimel te poate da de gol dacă nu are o calitate corespunzătoare. Alege un stilist care are recenzii bune şi mâini de aur. 

Bridal hair comb Wedding hair comb will complement and give your look tenderness and elegancy! Comb made with freshwater pearls, glass pink beads, silver plated wire, metall leaves. Flower is made from sequins. You can use this accessory on any bridal hair! Dont have a PayPal account? You can pay

 

4.      Alegeţi-vă o domnişoară de onoare de încredere, unde va avea grijă de toate mărunţuşurile pe parcursul întregei zile. Sau un wedding planer care cu siguanţă îşi cunoaşte meseria, se va isprăvi de minune şi vă va scoate o parte mare din griji.

18 Cool Minimalist Wedding Decor Ideas ❤️ minimalist wedding decor modern blush pink tableplan kira stein fotografie #weddingforward #wedding #bride #minimalistweddingdecor

 

5.      Dacă aveţi în plan mai multe staţiuni în timpul zilei şi cu voi merg atât nănaşii cât şi toată echipa de vornicei, aveţi grijă să fiţi înarmaţi cu băuturi şi mâncare. Pentru ca să nu fie pentru ei o aşteptare îndelungată optaţi pentru ei o mini excursie şi mici gustări, pentru că ei sunt cei care fac toată veselia la nunta dumneavoastră.

6.      La înscriere nu uitaţi neapărat să procuraţi o copertă. Pentru că e lung drumu chiar şi pînă la eşire din clădire. Pentru a păstra documentul în siguranţă optaţi pentru metoda cea mai simplă şi eficientă.

7.      De cele mai dese ori din motivul muultor îmbrăţisări şi zilei lungi, buchetul mirelui nu ajunge până la un final pozitiv. De aceia ar fi bine să optaţi pentru 2, 3 în plus pentru orice eventualitate şi a arată fresh până la întîlnirea zorilor.

 

 

8.      Neapărat mireasă trebuie să aibă balerine albe pentru schimb. Sau mai comod acuma în voga sunt adiddaşii albi care sunt super comozi şi stilaţi cu orice rochie pentru o seară plină de dansuri şi voie bună.

Wedding Converse Swarovski Personalized Converse  Bling Converse All Star Custom Chucks Bedazzled Ch

 

9.  Dacă pe parcursul primului dans, veţi întreprinde careva greşeli sau chiar veţi uita dansul, nu vă faceţi griji. Nimeni nici habar nu are că greşiţi sau nu păşiţi cum trebuie. Savuraţi şi lăsaţivă duşi de val pentru primul vostru dans în calitate de mire şi mireasă.

10.  NU încercaţă să faceţi pe placul tuturor, câţi oameni atâtea păreri. Ziua nunţii este sărbătoarea voastră, iar oaspeţii vin să vă susţină, să vă îndrume şi să serbeze împreună cu voi. Făceţi aşa cum doriţi nu schimbaţi nimic pe ultimile sute de metri şi nu optaţi pentru prea multe bucate pe masă, cheltuieli înzadare şi care dăunează mediului.

11.  Aduceţivă aminte de toate visurile pe care leaţi avut cînd aţi fost copii. Pentru că acuma sunteţi mireasă, evenimentul care se repetă doar o dată în viaţă. Aplicaţi mult roz în decor, sau o rochie prinţesă cu coroniţă. Multe dulciuri în canddy bar, ele cu siguranţă no să rămînă. Multe baloane un nou trend pentru decor. Azi sunt multe posibilităţi, doar acuma sunteţi mire şi mireasă. 

 

 

49 Stunning Upscale Wedding Decor Ideas That Will Surely Amaze You

 

12.  Toţi specialiştii se adună pentru un singur sfat. Nu economisiţi pentru foto-video. Pozele sunt acelea care rămân. Dacă pentru a organiza o nuntă poţi găsi reduceri bune, în unele locuri să reduci şi să economiseşti, atunci la foto – video nu este cazul. Pentru tot parcursul organizării unei nunţi cel mai important e să cunoşti suma maximală şi bugetul unde poţi ajunge, să nu fie o surpriză că am vrut o nuntă de un buget dar la jumate de pregătiri bugetul sa dublat iar banii au dispărut.

13.  În alegerea unui moderator fiţi foarte precauţi, ce program are, cum arată, cum vorbeşte, tembrul vocii, etc. Oamenii vor ţine foarte bine minte moderatorul şi cel mai important că el defapt este inima serbării dumneavoastre.

14.Cel mai important lucru cu care ne confruntăm de ani de zile este răspunsul oaspeţilor dacă vin la serbare sau nu. Sun zeci de cazuri cînd mirele şi mireasa în ziua nunţii schimbă panoul de amplasare a oaspeţilor şi cardurile de masă în loc să savureze din această zi. De ce se întîmplă aşa? Haideţi să fim respectuoşi şi faţă de tinerii însurăţei şi faţă de noi. Ultima anunţare maxim cu o lună înainte de nuntă. Aşa este bine şi aşa e frumos !!!