Maria Lupu - moderatoarea potrivită, pentru o nuntă reuşită! : Maria Lupu - Moderatoarea Potrivită, Pentru O Nuntă Reuşită!

Maria Lupu - Moderatoarea Potrivită, Pentru O Nuntă Reuşită!

Am devenit Moderatoare din dragostea față de tradițiile noastre populare. Am un scenariu flexibil, individual și țin cont de toate ideile, doleanțele și sugestiile Mirilor. Moderez nunți: populare, clasice, tematice, moderne. În caz de necesitate pot face căsătoria civilă(înscrierea). Pot face acasă la miri: conăcăria/cerutul miresei, iertăciunea miresei și a mirelui de la părinți. Moderez:

...Mai mult
Despre companie

Am devenit Moderatoare din dragostea față de tradițiile noastre populare. Am un scenariu flexibil, individual și țin cont de toate ideile, doleanțele și sugestiile Mirilor. Moderez nunți: populare, clasice, tematice, moderne. În caz de necesitate pot face căsătoria civilă(înscrierea). Pot face acasă la miri: conăcăria/cerutul miresei, iertăciunea miresei și a mirelui de la părinți. Moderez: nunți, cumetrii, zile de naștere, serate corporative. Vă pot recomanda: formație-muzică, dansatori, prosoape tradiționale croșetate manual.

>