Nunta.md/Blog - Cum să organizezi o nuntă cu minim cheltuieli (partea II)

Cum să organizezi o nuntă cu minim cheltuieli (partea II)

blog-grid1
Nunta.md - 14/04/2020

Nunta perfectă poate fi organizată fără bugete „regale”. O știm noi și alte mii de cupluri care au reușit să optimizeze cheltuielile, iar din banii economisiți să meargă în vacanță sau să investească în proiecte de suflet.

În unul din articolele noastre ți-am vorbit pe îndelete despre 5 dintre cele mai importante trucuri prin care poți economisi la propria nuntă, păstrând șarmul și splendoarea sărbătorii. Astăzi, îți venim în ajutor cu alte 5 sfaturi care îți pot fi de folos în organizarea nunții tale cu un buget redus. Deci, să purcedem:

Confecționează singură invitațiile și plicurile pentru bani

Dacă crezi că e o economie nesemnificativă, probabil încă nu ai întrebat de prestatori cât costă modelul de invitație care ți-a căzut cu tronc. Pe internet sunt o mulțime de videouri care te învață cum să faci chiar și cele mai sofisticate invitații. În plus, le poți personaliza după propriile preferințe. Și plicurile pentru bani sunt la fel de ușor de făcut – în magazinele de birotică găsești tot de ce ai nevoie pentru un plic „cu personalitate”.

Profită de talentul apropiaților

Cu toții avem rude sau prieteni care se pricep foarte bine în ceea ce fac. Atunci când îți organizezi nunta nu ezita să-i rogi să te ajute cu ceea ce pot. Poate un prieten este foarte bun în design, pe când o prietenă este floristă sau oferă lecții de dans. Încearcă să vezi în fiecare o oportunitate de a economisi, apelând la consultanța sau serviciile lor, care cu siguranță vor fi mai ieftine decât ale altor prestatori.

Alege un meniu fără pompozități

Ca să petreci 8-12 ore în continuu ai nevoie de energie, respectiv de un meniu sățios. Atunci când alegi combinația de bucate din care se vor putea delecta cei care te-au onorat cu prezența, ține cont de faptul că mâncarea trebuie nu doar să arate bine. Optează pentru bucate nu dintre cele mai pompoase, dar care să fii sigură că nimeni nu va rămâne flămând. Combină carnea, cartofii, peștele, legumele, salatele și salamurile cu grijă. Discută cu bucătarul restaurantului care sunt necesitățile tale și ia în calcul propunerile sale.

Profită de reduceri și oferte speciale

Chiar dacă este greu de crezut, reducerile și ofertele speciale există și în Moldova. De obicei, magazinele sau prestatorii de servicii oferă prețuri bune la sfârșit de sezon, atunci când lichidează stocurile pentru a pune la raft marfă nouă. O altă perioadă de oferte bune la prestatori (cum ar fi fotografi, formații sau moderatori) este perioada de post sau perioada rece a anului. Planifică totul ca la carte și rezervă-ți timp pentru a vizita mai multe magazine în căutarea celor mai bune oferte.

Fii simplă

Simplitatea a fost și va fi în trend. O rochie minimalistă, un decor cât mai puțin țipător, un meniu fără havuz din ciocolată și un program artistic fără artiști mega cunoscuți îți va garanta o nuntă mult mai frumoasă, decât dacă a-i opta pentru toate acestea.

Tindem că credem că ți-am fost de ajutor și de această dată. Dacă ți-ai planificat nunta la Restaurantul Select/Select Filarmonica sau suntem în lista celor favoriți, nu uita că oricând ne poți scrie pe Facebook sau ne poți suna la 069 500 900/069 300 900, iar administratorii noștri îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!