Nunta.md/Blog - Cu ce te poate ajuta un Wedding Planner?

Cu ce te poate ajuta un Wedding Planner?

blog-grid1
Nunta.md - 26/06/2020

Lipsa de timp ne dă târcoale în fiecare zi, iar un wedding planner ne poate ajuta din acest punct de vedere privind organizarea marelui eveniment. Unde mai pui că atunci când vine vorba despre ziua nunții, vrem ca totul să fie perfect.

Fie că te poate sfătui spre o direcție mai bună, fie că pune în aplicare exact ce i-ai cerut pentru că ideile tale sunt actuale și se mulează perfect pe ceea ce ai (local, flori, catering, etc.), obiectivul este unul singur: mirele și mireasa se distrează cât cuprinde, iar wedding planner-ul este acolo să îi lase pe cei doi însurăței să se bucure de minunata zi.

Care sunt responsabilitățile unui wedding planner?

1. Stil și eleganță

Oricât de ciudat ar suna, un wedding planner știe cum să transforme nunta într-o zi elegantă. Chiar dacă nu sunteți adepții fracului, a rochiei albe imaculate sau nunta pe plajă în picioarele goale și fără un look spilcuit, un wedding planner va înțelege exact tematica tale și o va transpune în eleganță.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, nuntă, floare şi în aer liber

2. Contacte și relații

Un wedding planner va avea întotdeauna mai multe contacte în zona aceasta decât ar avea mirele sau mireasa. Va cunoaște întotdeauna cel mai bun cofetar pentru tort și candy bar, dar nici la capitolul fotografi și videografi nu trebuie să-ți faci griji dacă nu i-ai ales încă.

Practic, absolut tot ce înseamnă consumabile, nu mai sunt grija ta odată ce ai ales să aduci în ajutor un wedding planner.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, nuntă, floare şi în aer liber

3. Manageriere timp

Și nu numai consumabile. Un wedding planner știe exact cât trebuie să dureze fiecare parte din cea mai frumoasă zi a vieții tale. De exemplu, știe cât trebuie să dureze un obicei, dansul mirilor, știe când sunt puse mâncărurile pe mesele invitaților, știe când începe și când se va termina evenimentul.

Asta doar în urma unei discuții cu tine despre ceea ce-ți dorești să faci. De aceea, repet cel mai important aspect: discută ceea ce-ți dorești de la ziua nunții tale (vrei sau nu obiceiuri, vrei sau nu dansul mirilor, candy bar sau fotografii instant cu grupul, etc.).

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

4. Aplanarea conflictelor

Desigur, în contractul wedding planner-ului nu va scrie niciodată că va aplana vreun conflict între o mireasă și mama sa care își dorește un anume obicei, dar chiar dacă nu este trecut în contract, acesta știe că trebuie să-ți facă ziua cât mai frumoasă.

Așa că fiind un bun negociator, te va scoate din astfel de situații și toată lumea își va păstra zâmbetul pe buze.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, nuntă şi floare

5. Prezența pe tot parcursul nunții și a repetițiilor

Dacă ai un eveniment mare și totul trebuie să fie pus la punct, timpul fiind coordonat cu exactitate, este posibil să ai nevoie de o repetiție cu câteva zile înainte.

Dacă tu nu vrei să organizezi o repetiție, s-ar putea ca wedding planner-ul tău să-ți propună. Și cel mai înțelept ar fi să nu te opui pentru că este cea mai sigură soluție pentru a avea 100% încredere că ziua nunții va fi perfectă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, nuntă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi nuntă, text care spune „BAD BAD PARTY BOY GIRL”

Pentru un eveniment perfect îţi recomdăm cei mai buni Wedding Planneri din ţară:

Wedding Planner Iana Didur

Cu experiență  în domeniul serviciilor de organizare a evenimentelor, pot să vă asigur că dorințele Voastre, în tandem cu cunoștințele mele vor da un rezultat frumos și o nuntă memorabilă. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

B Event By Olga Spînu

Eu consider că fiecare mire și mireasă trebuie să își savureze atât nunta, cât și procesul de pregătire! Lasă-mă să îți gestionez evenimentul bine și eficient.Iar tu visează și savurează perioada asta, pentru că este unică!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Un wedding planner este ajutorul tău în ziua nunții. Nu trebuie să te ferești de acesta, ci mai degrabă să-i îmbrățișezi prezența pentru că este persoana care se va ocupa de tot evenimentul în timp ce tu chiar poți spune că te-ai distrat în cea mai frumoasă zi a vieții tale.